Kuris nepageidaujamų plaukelių šalinimo būdas labiausiai pasiteisina?

Nepageidaujamų plaukelių šalinimas – tai viena dažniausiai atliekamų moterų grožio procedūrų. Šiuolaikinius grožio standartus atitinkanti moteris ir mergina turi neturėti plaukelių pažastyse ir ant blauzdų. Kitos renkasi variantą pašalinti plaukelius nuo viso kūno, įskaitant bikinio zoną, rankas, šlaunis, plotelį virš viršutinės lūpos ir kt. Kiekviena moteris individualiai pasirenka, kuris depiliacijos būdas jai priimtiniausias ir mažiausiai skausmingas. Tarp gausybės variantų nepageidaujamų plaukelių šalinimui siūlomi ne tik skutimosi peiliukai, depiliaciniai kremai, vaško juostelės, epiliatoriai, bet ir naujosios kartos fotoepiliatoriai. Mūsų tikslas – šiame straipsnyje pristatyti epiliacijos alternatyvas, o jūsų tikslas – išsirinkti labiausiai poreikius atitinkantį variantą.

Skutimas

Pats elementariausias, mažiausiai skausmingas, universalus būdas plaukeliams šalinti – skutimas. Tačiau procedūra neefektyvi tuo atžvilgiu, kad plaukas nuskutamas tik odos paviršiuje, o šaknis taip ir lieka, todėl plaukeliai, vos nuskusti, vėl pradeda augti. Kartais oda glotni būna vos vieną dieną, tad kitą rytą vėl tenka skustis, o tai labai dirgina, sausina odą. Be to, skutant plaukeliai tamsėja, atauga stipresni.

Kremai ir putos depiliacijai

Fotoepiliatoriai moterimsPlaukelių šalinimas depiliaciniu kremu užtrunka šiek tiek ilgiau nei skutimasis, tačiau metodas taip pat yra ganėtinai įprastas, nesukelia skausmo. Kremą tereikia užtepti ant odos, kelias minutes luktelėti ir pašalinti plaukus specialia mentele. Privalumas toks, kad plaukeliai po depiliacijos kremu ar putomis pradės atauginėti tik po kelių dienų. Vertėtų atkreipti dėmesį ir tai, kad kremai pajėgūs įveikti tik plonesnius kojų ir pažastų plaukelius.

Skaityti straipsnį “Kuris nepageidaujamų plaukelių šalinimo būdas labiausiai pasiteisina?” »

Kuo rūpinsitės, turėdami mašiną?

Turėdami automobilį, kartais užsuksite į www.AutomobiliuDalys24.lt ir paskaičiuosite, kokiomis kainomis dabar pardavinėjamos dalys jūsų mašinai. Ypač tos, kurios šiuo metu kaip tik kels nerimą. Turint mašiną nerimo šiek tiek bus – tai daiktas, kuris reikalauja nuolatinės priežiūros.

Auto dalimis, gedimais

Dalys automobiliamsVienas iš nemaloniausių dalykų, kuriuo reikės rūpintis, turint mašiną, tai poreikis ją išlaikyti tvarkingą ir nesugedusią. Norėsite to ar ne, tačiau tikrai kartais bus gedimų. Važiuosite į servisą, ten atliks diagnostiką, sužinosite, kad kažką galima taisyti, o kažką gal reikia ir keisti. Tad kartais leisite pinigus jos taisymui, o kartais gedimų šalinimui. Visa tai truks tol, kol įsigysite kitą, kuri irgi turės savų gedimų. Tačiau svarbiausia yra turėti tokią mašiną, dėl kurios nereikia vargti per daug. Gal dėl to daug žmonių visada svarsto, ar verta pirkti seną mašiną, kurią reikės nuolat taisyti, ar geriau įsigyti iš karto gerą naują ir su ja važinėti nebijant, kad kokia auto dalis tuojau vėl sulūš.

Draudimu

Skaityti straipsnį “Kuo rūpinsitės, turėdami mašiną?” »

Interviu apie gyvenimą svetur

Ne vienam lieutvaičiui vis apsuka galvą kalbos apie Angliją ir apie tai, kad ten pasalpos didžiausios, net dirbti neturi. Kaip iš tiesų yra? Ar vis dar verta emigruoti į ūkanotąją salą? Kalbamės su ten gyvenančia Emilija.

Kodėl iškeliavote į Angliją?

Jeigu kas nors prieš 20 metų man būtų pasakęs, kad aš ten išvažiuosiu ir gyvensiu, būčiau nė už ką nepatikėjusi ir nušvilpusi tą žmogų kaip kokį prastą atlikėją nuo scenos. Buvau patrakusi Vilniaus pankė, visada pabrėžianti, kad myliu savo šalį ir iš jos nė neketinu trauktis. Bet atsirado gyvenime meilė, kai atrodė, kad ji jau niekada neatsiras. Ir tai buvo roko muzikos kūrėjas iš Londono. Tada teko apsispręsti, ką daryti, ir iškeliavau ten.

PašalposKaip sekėsi įsitvirtinti?

Manau, kad man sekėsi geriau negu daugumai lietuvaičių. Bent jau, kai pasiklausau kalbų, tai taip atrodo, susidaro toks įspūdis. Bet įtaką tam padarė, kad aš vykau saugi. Važiavau pas jį, jis buvo anksčiau gyvenęs Vilniuje kurį laiką, mes draugavome, o ten išvykau jau tiesiog "sėdėti bernui ant sprando", kad ir kaip tai skamba. Iš pradžių buvo labai smagu, jaučiausi turistė, paskui ėmiau ieškoti darbo, o galiausiai įsitvirtinau ir tada tapau emigrante, besiilginčia Lietuvos.

Skaityti straipsnį “Interviu apie gyvenimą svetur” »

Akių grožis – ką dar galime dėl savęs padaryti?

Pažvelgę į veidą labiausiai užhipnotizuoti liekame, jeigu į mus atsakomai žvelgia gražios akys. Tokios priemonės ir paslaugos kaip eyebrow embroidery London, microblading eyebrows yra populiarios Didžiojoje Britanijoje, siekiant sukurti gražų akių įspūdį. Norite kerinčio žvilgsnio? Pasitelkite dirbtines priemones, nes gamta niekam neduoda tiek, kiek suteikia dirbtinės priemonės.

Populiari paslauga – blakstienų priauginimas ir antakiai

AntakiaiVienas gražiausių dalykų akių srityje – didelės riestos, sodrios blakstienos. Moterys naudoja kasdien akių tušą, šešėlius, pieštuką, žymeklį ir riečia blakstienas specialiomis žnyplėmis. Taip pat daug dėmesio skiriama ir antakių formai, nes jie pešiojami, piešiami ir kt. Tokios specialios kosmetologės atliekamos paslaugos kaip minėtosios gali suteikti kerintį žvilgsnį iškart. Antakiai nebus išsipešioję ir netvarkingi, nelygios formos. Jie įgis nuolatinę gražią išvaizdą, bus sodrūs, pasirinktos formos, švelnūs ir gražūs. O priaugintos blakstienos iškart panardins akių spindesį į nepaprastą grožio apsuptį.

Permanentinis akių makiažas

Skaityti straipsnį “Akių grožis – ką dar galime dėl savęs padaryti?” »

Kaip išvengti turistų spąstų Azijoje

Ruošiantis rimtai laukiamai kelionei smagu dėliotis ir rinktis turizmo prekes, tačiau ne visada vien tik to užtenka. Jeigu keliaujate į šalis, pagarsėjusias kaip nuostabias vietas, tačiau deja ir populiarias turistų mulkinimo lokacijas, teks labai gerai pagalvoti, ką daryti, kad neliktumėte kvailių vietoje. Kaip apsisaugoti nuo apgavysčių, keliaujant į Tailandą, Indiją ar kitas Trečiojo pasaulio Rytų šalis?

Laikyti savo daiktus prie savęs

Profesionalus turizmasVisas turizmo prekes, kurias norite kelionės metu išlaikyti, turėkite su savimi. Kuprinę reikia nešioti ant priekio, nes nešantis ant nugaros, ji gali pasidaryti kam nors pernelyg įdomi. Tačiau be viso to reikia ir mokėti su tais daiktais taip tvarkytis, kad jie nekyšotų, nestyrotų. Geriau į keliones neimti daiktų, kurie jau iš toli spinduliuoja prabanga. Dėl to dažniausiai turistų prekės ir būna paprasčiau atrodančios, tačiau pilnai funkcionalios.

Visiškai nesiklausyti priekabiautojų stoty, oro uoste

Taip pat turizmo prekes ir save reikėtų saugoti specialiuose taškuose, kur susirenka daugiausia galimų sukčių. Dažniausiai jie tiesiog puola turistus stotyse, oro uostuose. Jie siūlo pačias įvairiausias paslaugas, taip pat prašo paaukoti ir t. t. Nesileiskite net į kalbas tokiose vietose su žmonėmis, kurie prie jūsų lenda.

Naudoti oficialius taksi su taksometru

Skaityti straipsnį “Kaip išvengti turistų spąstų Azijoje” »