Buderus katilai – daugybė metų patirties

BuderusJei domitės katilais, liaudyje dar vadinamais boileriais, tuomet jau tikriausiai girdėjote pavadinimą „buderus“. Buderus katilai yra itin populiarūs Lietuvoje ir svetur. Populiarumo ši kompanija susilaukė ne be reikalo – jų katilai ilgaamžiški bei siūlo gerą kainos ir kokybės santykį.

Buderus katilai gaminami kompanijos kuri kuria namų šildymo sprendimus jau daugiau nei 200 metų. Tai šį tą pasako apie jų kokybę, tiesa? Nors 2003 metais ir pasikeitė įmonės savininkai – ji buvo perpirkta Vokietijos technologijų giganto „Bosch“, jie nusprendė palikti originalų Buderus prekinį ženklą. Galima daryti išvadas, jog žmonės taip pasitiki ir vertina buderus, jog net Bosch prekinis ženklas nėra toks patikimas kai šnekama apie katilus.

Kaip ir visi geriausi pasaulio gamintojai, Buderus gamina įvairius katilus – dujinius, kondensuojančius ir t.t. Lyginant su kitomis kompanijomis, Buderus katilai yra užsitarnavę vardą dėl savo nepriekaištingos kokybės. Taip, jie nėra patys pigiausi rinkoje, tačiau jie be klausimų yra vieni iš geriausių ir ilgaamžiškiausių. Tad jei atliktumėte kainos analizę ir pamatytumėte, kiek laiko jums tarnaus buderus katilai, o kiek laiko kito gamintojo, pigesnis katilas, tikriausiai įsitikintumėte, jog iš tiesų sumokėdami daugiau jūs sutaupote, kadangi gaunate kur kas ilgesnį veikimo laiką ir mažiau problemų bei jų sprendimų, kurios taip pat kainuoja ir pinigus, ir laiką.

Kaip įsigyti buderus katilą už geriausią kainą?

Jei apsisprendėte, jog šios kompanijos katilas jums tinka ir patinka, ir pasiryžote jį pirkti, yra keletas dalykų. Visų pirma turėkite omenyje, jog paties katilo kaina yra tik viena iš sudedamųjų dalių – sąlyginai nemažus pinigus kainuos ir jo instaliavimas. Taip pat kaip ir su pačiu katilu, taip ir su instaliavimu taupyti nereikėtų, nes nuo geros instaliacijos priklauso labai didelė sistemos veikimo kokybės dalis. Suraskite meistrą ar kompaniją kuris sutiks atlikti instaliacijos darbus ir dėl visko sutarkite dar iš anksto. Nepamirškite pasidomėti ir apie meistrą – apie meistro pasiekimus geriausiai kalba jo buvę darbai, todėl pabandykite paieškoti atsiliepimų internete.

Kai jau turėsite meistrą ar kompaniją, kuri sumontuos jūsų katilą, galite pradėti ieškoti paties buderus katilo. Vėlgi, čia skubėti taip pat nereikėtų. Norint gauti geriausią kainą, išsiųskite užklausas bent keletui įmonių kurios pardavinėja šiuos katilus. Taip pat nepamirškite pasiteirauti ir pristatymo terminų. Gavę visus pasiūlymus, apsvarstykite patį patraukliausią ir jį priimkite.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *